naar boven
print deze pagina
Over ons

Zorgwelrijnland is de sociale kaart van Zuid-Holland Noord, bestemd voor inwoners en professionals. U vindt hier gegevens over ruim 3800 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn en wonen in de regio. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, opvoedingsondersteuning, thuiszorgorganisaties, ouderenwerk en buurthuizen.

U vindt in Zorgwelrijnland naam- en adresgegevens, links naar de websites, maar ook gegevens over de diensten en producten van de organisaties.
De gegevens worden minimaal 1x per jaar actief geactualiseerd. Wijzigingen die tussentijds de redactie bereiken worden binnen enkele werkdagen verwerkt.

De GGD Hollands Midden heeft Zorgwelrijnland gerealiseerd. Op landelijk niveau wordt samengewerkt met andere GGD'en, zoals Haaglanden (www.socialekaart.net) en Hulpverleningsdienst Flevoland (www.zorgwelflevoland.nl).

Zorgwelrijnland streeft naar het bieden van een actueel en volledig overzicht van gegevens. Wij stellen aanmeldingen en wijzigingen op prijs. Voor opname gelden opnamecriteria. Voor vragen, suggesties en andere opmerkingen is er het contactformulier.

 

Integratie met uw eigen site?

U kunt de bezoekers van uw eigen site laten zoeken in Zorgwelrijnland door het plaatsen van een banner.
Zorgwelrijnland biedt echter ook mogelijkheden voor vérdergaande integratie, door een directe koppeling te maken tussen uw web-pagina's en de gegevens in de sociale kaart database. Daarmee kan een door u bepaalde selectie van gegevens uit Zorgwelrijnland direct op uw eigen site worden weergegeven, in uw eigen vormgeving.
Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid? Neem contact met ons op.